Over mij

“Ik creeër om mensen te inspireren”

Altijd al was ik een creatieve duizendpoot, altijd bezig om dingen te creeëren. Toen ik 13 jaar was ging ik op gitaarles, op mijn 18de werd ik actief met in bandjes spelen. Ik speel nog steeds gitaar maar niet meer zo actief als vroeger. Muziek luisteren, concerten/festivals bezoeken en muziek kopen op vinyl daar ben ik nu actiever in. Graag ga ik op zoek naar nieuwe lp’s voor mijn collectie. Muziek luisteren moet voor mij tastbaar zijn er is niks mooier dan een mooie platenhoes en een plaat die je afspeelt. Cd’s koop ik ook nog steeds hoor, maar mijn voorkeur gaat uit naar vinyl. Dat is voor mij de ultieme muziekbeleving!

“Music was my first love, and it will be my last”  – John Miles

In 2013 ben ik begonnen als redacteur bij Stichting Rhythm & Blues Breda. Maandelijks schreef ik artikelen voor het clubblad TRACK, dat heb ik gedaan tot eind Juni 2016. Ik schreef veel cd – recensies waardoor ik veel nieuwe artiesten/bands heb ontdekt. Ook had ik een eigen column Het Verhaal Achter, dit kun je hier terug vinden in mijn blog. Ook was ik een tijdje actief met radio maken vanaf 2016 t/m Juli 2018. Samen met Auke Bergsma, we hadden een blues programma bij de lokale radio, Blues4you. Later ben ik nog een tijdje alleen verder gegaan. Schilderen vind ik ook erg leuk om te doen zowel op canvas als op vinyl. (wat moet je anders met die platen die niet meer te draaien zijn) Mijn beste stukken zijn ook hier terug te vinden.

 

Mijn veelzijdigheid siert mij. Het zorgt ervoor dat ik altijd meerdere wegen naar Rome zie. Ik ben zelden voor een gat te vangen. Met mijn enthousiasme wil ik vaak door waar andere stoppen. Omdat ik vaak nog niet klaar ben met het zoeken naar de juiste weg.

painting“Zullen je creatieve ideeën en uitdrukkingen ooit op raken? Nee! Hoe meer creatieve ideeën je hebt, hoe meer je zult ontdekken. Creativiteit is een boom met ontelbare takken die nooit stopt  met bloeien”  – Alan Cohen

Ik kon het schrijven toch niet laten en dacht waarom begin ik niet gewoon een eigen blog. Zo is op 30 Juli 2017 mijn WordPress website Mo’s Vault ontstaan, die is inmiddels zo verouderd dat het tijd was voor iets nieuws. Een website waar ik alles kan delen waar ik mee bezig ben en daar bevind je je nu. Op mijn eigen gebouwde site!

In November 2019 ben ik begonnen met een studie Graphic Design, waardoor ik mijn technische kennis en creatieve vaardigheden kan combineren. Nieuwe concepten bedenken en dan uiteindelijk uitvoeren met een mooi resultaat. Daar word ik enthousiast van en kan er uren zoet mee zijn!
Vanaf Oktober 2020 ben ik ook actief als redacteur/tekstschrijver bij Weethetsnel, waar ik instructies schrijf, eindredactie en SEO onderzoek doe.
Ik hou ervan om mooie te creëren, en om op deze manier mensen te inspireren. Dat vind ik het mooiste wat er is. Zo maak je mensen blij en word de wereld een stukje mooier! Door het maken van kunst, of het nu gaat om tekst of beeld (foto en video) of muziek. Het zijn allemaal aparte uitingen van kunst, Echter is het wetenschappelijk bewezen dat het elkaar ook enorm kan versterken. Dat vind ik het mooie ervan!